Продавець Інтернет-магазин Dekordlatorta розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1899 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин Dekordlatorta
+380 (96) 850-32-48

Харчові барвники

Харчові барвники використовують для фарбування кремів, мастики, тіста, глазурі, створення декору. З ними радісно та святково виглядають ваші шедеври кондитерської майстерності.

Барвники безпечні для здоров'я, без запаху та смаку. Вони бувають декількох видів: гелеві, сухі та сяйливі.
Як вибрати харчовий барвник і які їх основні свійста

  • Гелеві фарби  найпопулярніші серед кондитерів, завдяки високій якості, економності завдяки насиченості, різноманітній колірній палітрі (приблизно 40 кольорів). Барвники без смаку та запаху, після внесення зберігають стійку консистенцію кондитерської маси. Для підфарбовування мастики необхідно взяти 1-2 краплі барвника та ретельно розім'яти. Якщо ви побачите, що потрібна велика інтенсивність кольору, додайте ще 1-2 краплі. Яскрава маса для кондитерського творіння готова!

  • Сухі барвники мають попит через бюджетну вартість. Вони гарної якості. Зберігаються 24 місяці.

  • Барвники в формі спрею. Якісні, економні, різна форма випуску дає ще більше натхнення вашої фантазії на кухні.

  • Барвник для шоколаду. Різноманітна палітра кольорів дає змогу фарбувати шоколад і шоколадну глазур для втілення ваших солодких ідей.

  • Олівці та фломастери харчові застосовуються для швидкого нанесення малюнка, напису, штрихів на готові кондитерські вироби. З ними так цікаво творити в компанії з дітьми!

  • Кандурин — порошковий барвник. В основі містить природну слюду. Складається з перламутрових частинок. Використовується в сухому та розчиненому вигляді.

Основні властивості харчових барвників

Найконцентрованіші — гелеві барвники. Вони економні — всього кілька крапель буде достатньо для насиченого кольору.
Щоб досягти необхідного вам відтінку, барвники змішують. Щільність кондитерської маси водночас не змінюється. Крім фарбування, гелевими фарбами покривають кондитерські вироби, розписують торти, розмальовують дрібні деталі.
Сухі барвники дешевші за гелеві. Їх застосовують сухими та розведеними водою або спиртом.

Сяйливі барвники бувають також рідкими та сухими. Рідкі підходять для роботи з кондитерським аерографом, завдяки своїй легкій структурі. Також за допомогою пензлика ними покривають зверху кондитерські вироби.

Якщо хочете отримати рівну мерехтливу поверхню — використовуйте кандурин, розведіть його водою, або спиртовим розчином, і пензликом покрийте суху поверхню в кілька шарів.

Є також сухі мерехтливі порошкові барвники менш концентровані, ніж канчурин. Ними покривають кондитерські вироби, додають у желе, надають сяйва виробам із мастики вже в сухому вигляді.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner