Продавець Інтернет-магазин Dekordlatorta розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2196 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин Dekordlatorta
+380 (96) 850-32-48

Жиророзчинні барвники

 

Барвники для шоколаду (жиророзчинні) – призначені для фарбування шоколаду, покриття велюр з маслом какао, глазурі, олійних кремів. Використовувати їх можна як для надання кольору основній масі, так і для декору, наприклад корпусних шоколадних цукерок. * Жиророзчинні барвники не рекомендується застосовувати для фарбування білкового крему, меренги та безе. Висока ймовірність того, що при взаємодії з білком вони розшарують, змінюючи структуру білкової маси. Для цього краще підійдуть гелеві барвники на водній основі або сухі харчові. Як правильно використовувати барвники для шоколаду:

Необхідно розчинити барвник у невеликій кількості шоколадної маси. Чим більше барвника Ви додасте, тим більш насиченим буде колір;

Ретельно розмішати, щоб уникнути появи грудочок; поступово кілька прийомів ввести отриману пофарбовану суміш в основну масу до отримання необхідного відтінку. Готову забарвлену шоколадну масу необхідно пробити блендером, якщо Ви хочете отримати в результаті рівномірний розподіл кольору. Також для кращого зв'язку олії какао з барвником шоколад рекомендується забарвлювати за кілька годин до початку роботи з ним. Наприклад, можна з вечора пофарбувати,
залишити на ніч шоколад зв'язатися з барвником і вже вранці темперувати його для створення декору. Переваги барвників для шоколаду Не впливають на консистенцію шоколаду. * Не мають запаху та смаку. * При правильному зберіганні в закритій упаковці, у сухому темному місці не піддаються впливу зовнішнього середовища, не змінять колір та консистенцію. * Барвники виготовлені з високоякісних харчових інгредієнтів, безпечні навіть для маленьких дітей і не викликають алергічних реакцій (не забувайте, що харчовий барвник не повинен перевищувати 0.02% маси пофарбованого продукту).

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner