Жиророзчинні барвники
Барвники для шоколаду (жиророзчинні) – призначені для фарбування шоколаду, покриття велюр з маслом какао, глазурі, олійних кремів. Використовувати їх можна як для надання кольору основній масі, так і для декору, наприклад корпусних шоколадних цукерок. * Жиророзчинні барвники не рекомендується застосовувати для фарбування білкового крему, меренги та безе. Висока ймовірність того, що при взаємодії з білком вони розшарують, змінюючи структуру білкової маси. Для цього краще підійдуть гелеві барвники на водній основі або сухі харчові. Як правильно використовувати барвники для шоколаду:
Необхідно розчинити барвник у невеликій кількості шоколадної маси. Чим більше барвника Ви додасте, тим більш насиченим буде колір;
Ретельно розмішати, щоб уникнути появи грудочок; поступово кілька прийомів ввести отриману пофарбовану суміш в основну масу до отримання необхідного відтінку. Готову забарвлену шоколадну масу необхідно пробити блендером, якщо Ви хочете отримати в результаті рівномірний розподіл кольору. Також для кращого зв'язку олії какао з барвником шоколад рекомендується забарвлювати за кілька годин до початку роботи з ним. Наприклад, можна з вечора пофарбувати,
залишити на ніч шоколад зв'язатися з барвником і вже вранці темперувати його для створення декору. Переваги барвників для шоколаду Не впливають на консистенцію шоколаду. * Не мають запаху та смаку. * При правильному зберіганні в закритій упаковці, у сухому темному місці не піддаються впливу зовнішнього середовища, не змінять колір та консистенцію. * Барвники виготовлені з високоякісних харчових інгредієнтів, безпечні навіть для маленьких дітей і не викликають алергічних реакцій (не забувайте, що харчовий барвник не повинен перевищувати 0.02% маси пофарбованого продукту).
-
130305

-
130505

-
130105

-
130405

-
130205

-
130005

-
130550

-
130050

-
136405Новинка

-
13118

-
131010

-
13004

-
13662

-
130905

-
130925

-
1308

-
130850

-
131205

-
131405

-
131305

-
136505

-
130605

-
13305

-
131505


