Силіконові молди
Виготовлення молдів 1-2 дні
Кондитерські молди дають можливість виготовляти найскладніші фігурки та об'ємні композиції, з безліччю дрібних деталей, для прикрашання тортів та капкейків. Як сировина використовується: шоколад, мастика, карамель, марципан, щільний мармелад та інше. Завдяки цим пристроям всього за кілька хвилин можна створити неповторні та красиві прикраси для кондитерських виробів. Працювати з цими заготовками зможе кожен, навіть новачок, який не має спеціальних навичок у мистецтві кулінарії. Кондитерські силіконові молди: основні характеристики Виготовляються із екологічно чистого матеріалу. Відрізняються широкою сферою застосування. Характеризуються гнучкістю та пластичністю. Витримують високі та низькі температури від +150˚С до -50˚С. Зручні у використанні та зберіганні. Не деформуються протягом тривалого терміну служби. Мають довгий термін експлуатації. Мають доступну вартість.
- 2000Топ
- 2001Топ
- 2002Топ
- 2003Топ
- 2004Топ
- 2005Топ
- 2006Топ
- 2007Топ
- 2008Топ
- 2009Топ
- 2010Топ
- 2011Топ
- 2012Топ
- 2013Новинка
- 2014Топ
- 2015Топ
- 2016Топ
- 2017Топ
- 2018Топ
- 2019Топ
- 2020Топ
- 2021Топ
- 2022Топ
- 2023Топ