Силіконові молди
Кондитерські молди дають можливість виготовляти найскладніші фігурки та об'ємні композиції, з безліччю дрібних деталей, для прикрашання тортів та капкейків. Як сировина використовується: шоколад, мастика, карамель, марципан, щільний мармелад та інше. Завдяки цим пристроям всього за кілька хвилин можна створити неповторні та красиві прикраси для кондитерських виробів. Працювати з цими заготовками зможе кожен, навіть новачок, який не має спеціальних навичок у мистецтві кулінарії.
Кондитерські силіконові молди: основні характеристики
Виготовляються із екологічно чистого матеріалу.
Відрізняються широкою сферою застосування.
Характеризуються гнучкістю та пластичністю.
Витримують високі та низькі температури від +150˚С до -50˚С.
Зручні у використанні та зберіганні.
Не деформуються протягом тривалого терміну служби.
Мають довгий термін експлуатації.
Мають доступну вартість.
- 3905300
- 2640
- 2638
- 2642
- 3174122
- 2644
- 2075
- 2645
- 2646
- 2654
- 2647
- 2648
- 2649
- 2650
- 2651
- 2652
- 2653
- 2655
- 2656
- 2657
- 2658
- 2659
- 2660
- 2661