Силіконові молди
Кондитерські молди дають можливість виготовляти найскладніші фігурки та об'ємні композиції, з безліччю дрібних деталей, для прикрашання тортів та капкейків. Як сировина використовується: шоколад, мастика, карамель, марципан, щільний мармелад та інше. Завдяки цим пристроям всього за кілька хвилин можна створити неповторні та красиві прикраси для кондитерських виробів. Працювати з цими заготовками зможе кожен, навіть новачок, який не має спеціальних навичок у мистецтві кулінарії.
Кондитерські силіконові молди: основні характеристики
Виготовляються із екологічно чистого матеріалу.
Відрізняються широкою сферою застосування.
Характеризуються гнучкістю та пластичністю.
Витримують високі та низькі температури від +150˚С до -50˚С.
Зручні у використанні та зберіганні.
Не деформуються протягом тривалого терміну служби.
Мають довгий термін експлуатації.
Мають доступну вартість.
- 3905300
- 2640
- 2638
- 2642
- 3174122
- 2644
- 3914
- 3014Топ
- 3015Топ
- 3044Топ
- 3012Топ
- 3021Топ
- 3016Топ
- 3001Топ
- 3094Топ
- 3085
- 3019Топ
- 3069Новинка
- 3068Новинка
- 3070Новинка
- 3067Новинка
- 3018
- 3065
- 3058Новинка