Кандурин
Кандурин - харчовий барвник, виготовлений на базі природних силікатів. Виглядає як дрібний блискучий порошок, застосовується для поверхневого фарбування кондитерських виробів. Виготовляється в основному у срібному та золотому кольорі, має сяючий відтінок.
Використовувати кандурин можна кількома способами:
- в сухому вигляді: занурити пензлик у кандурин і на відстані 5-10 см від торта струснути її поверхня торта придбає блискучий відтінок.
- з використанням пара: на цукровий квітка нанести пензликом кандурин в сухому вигляді, а потім потримати квітка над парою - вийде гарний перламутровий колір.
- у вигляді розчину: розвести кандурин водою або горілкою і пофарбувати кондитерський виріб, у результаті повинна вийде металевий колір.
Кандурин нешкідливий, використовується в кондитерському і фармацевтичному виробництві. Дітям не рекомендується їсти кондитерські вироби, пофарбовані кандурином, в занадто великих кількостях.
-
1340

-
1341

-
1328100

-
1343

-
1342

-
132201Новинка

-
132301Новинка

-
1323100Новинка

-
132210Новинка

-
13231000Новинка

-
1329100

-
1326100

-
1323500Новинка

-
134942

-
134922

-
1326

-
1327

-
1329

-
1349102Топ

-
1332

-
1331

-
134250Новинка

-
1322500Новинка

-
1322100Новинка


