Продавець Інтернет-магазин Dekordlatorta розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2238 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин Dekordlatorta
+380 (96) 850-32-48

Силіконовий молд "Зоряне небо"

121 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 700 грн

  • Під замовлення
  • Код: 2618
clockВідправка з 15 січня 2025
Силіконовий молд "Зоряне небо"
121 ₴
Під замовленняСиліконовий молд "Зоряне небо"
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Силіконовий молд "Зоряне небо"

розмір молда 9X8X0.6CM

Силіконові молди — це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і кольорів необхідної форми для прикрашання кондитерських виробів.

Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю,  шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими  продуктами на ваш розсуд.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають жодного запаху, можуть легко перенести високі температури.

ВАЖЛИВІ ПО ВИКОРИСТАННЯ МОЛДІВ!!

 1. Молд має бути сухим. Перед тим, як заповнити молд мастикою, його треба ретельно посипати крохмалем.
  2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3D-змад, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стикувальні деталі), скласти молд і обжати.
 3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше. 
 4. Із замороженого молда акуратно, неквапом, дістати фігурку. 
  Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а після цього вже можна розфарбовувати.
   Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно як термотетр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочате жорстке пензлик і видалити бульбашки з  внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
МатеріалСилікон
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 121 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner