Кондитерський шпатель незамінний для роботи з кремом або глазур'ю. За допомогою такого кондитерського інструменту, як шпатель, Ви можете рівномірно розподілити крем по поверхні та боковинам торта, вирівняти торт та капкейки під мастику, зробити декор із крему. Шпатель кондитерський рівномірно та акуратно нанесе на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур. Розмір шпателя: Довжина шпателя загальна - 21,5 см, Довжина робочої частини – 10 см, Ширина робочої частини – 3 см. Матеріал шпателя: Ручка – харчовий пластик, основа нержавіюча сталь.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Пластик |
Інформація для замовлення
- Ціна: 62 ₴