Агар-агар (агар) — це натуральний продукт рослинного походження без запаху та стороннього присмаку, який добувають із деяких видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину. Агар — ідеальний жовтувальний агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворювальна потужність агару вдесятеро більша, ніж желатину. Агар — один із найкращих варіантів для заміни інших жовчальних продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього найкращі показники густоти, це один із найкращих гелеутворювальних агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м'ясних і рибних холоденів, як загусник супів, соусів тощо, а також агар використовують під час виробництва консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках тощо.
Основні | |
---|---|
Виробник | TGR |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500 г |
- Ціна: 650 ₴