Тримолін – це продукт гідролізу сахарози, який складається в рівних частинах із фруктози та глюкози. Він має форму пасти світлого кольору, приємний на смак, солодший, ніж цукор (через це при випіканні виробу, що містить тримолін, необхідно знизити температуру). Ця речовина здатна утримувати вологу і не кристалізується. Тримолін використовують для того, щоб на випічці в результаті вийшла золотиста скоринка, щоб готова продукція тривалий час залишалася свіжою та м'якою. Інвертний цукор захищає насолоду від пересихання після заморожування. У цукерки, крему, різні начинки для надання більшої еластичності теж часто додають тримолін. Також він посилює аромат виробу і надає йому насолоди.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Паковання | Пластикове відро |
Інформація для замовлення
- Ціна: 270 ₴