Деліпаста на ванільній основі використовується для приготування молочних коктейлів, кремів, морозива, мусів, а також начинка для тістечок, еклерів, круасанів, прошарок для тортів. Концентрована паста робить кондитерські вироби ароматними та апетитними, надає випічці більш насичений смак і красивий колір. Крім того, деліпаста термостабільна та морозостійка, ідеально розчиняється в будь-яких температурних умовах. Рекомендація: використовувати у співвідношенні - 70-100 г пасти на 1 л кондитерської суміші. Умови зберігання: сухе прохолодне місце. Вага: 50 г. Упаковка: прозорий пластиковий контейнер. Україна
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Смак | Ваніль |
Інформація для замовлення
- Ціна: 58 ₴







