Какао-масло - натуральний продукт, виготовлений з тертих зерен плодів шоколадного дерева. Масло-какао має тверду і ламку структуру (при кімнатній температурі), ніжний кремовий відтінок і шоколадний аромат.
Використовується какао-масло як основа для пирогів, печива, кексів, цукерок і кремів. Наприклад, при змішуванні розтопленого какао-масла з медом, вийде смачний і корисний солодкий сироп.
Масло-какао містить кілька видів жирних кислот, завдяки яким є потужним антиоксидантом, що володіє загоюючими властивостями, захищає від бактерій.
Какао-масло Criamo зробить кондитерські вироби не тільки ароматними та смачними, але і дуже корисними.
Температура плавлення: 32-35 °C (важливо не перегріти масло, щоб воно не втратило свої корисні властивості).
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Упаковка | zip-пакет |
Виробник | Criamo |
- Ціна: 1 546 ₴/упаковка