Шоколадна глазур українського виробництва є чудовою альтернативою для приготування десертів, якщо Ви хочете якісну заміну натуральному шоколаду. Не потребує темперування
Застосування : Використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів і як декор, так само можна використовувати як наповнювач в різних видах тіста, в кремах, десертах, начинках, для морозива, а також як самостійна прикраса. Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне тонке та міцне покриття. Рекомендована температура при глазурі 42-45 град. С. Повторне розігрівання глазурі не бажане.
Термін зберігання : 12 місяців.
Застосування : Використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів і як декор, так само можна використовувати як наповнювач в різних видах тіста, в кремах, десертах, начинках, для морозива, а також як самостійна прикраса. Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне тонке та міцне покриття. Рекомендована температура при глазурі 42-45 град. С. Повторне розігрівання глазурі не бажане.
Термін зберігання : 12 місяців.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Колір | Коричневий |
| Користувальницькі характеристики | |
| Смак | Молочний |
| Тип покриття | глазур |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴




