Продавець Інтернет-магазин Dekordlatorta розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2362 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин Dekordlatorta
+380 (96) 850-32-48
впередназад
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг, фото 3
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг, фото 4
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг, фото 5
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг, фото 6
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг, фото 7

Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг

210 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • В наявності 24 од.
  • Код: 10671000
Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг
210 ₴/упаковка
В наявності 24 од.Айсинг IL-айсинг суха суміш для прикраси пряників і печива, 1 кг
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Суха кондитерська суміш Айсинг ilbakery - готова суха суміш для приготування айсинга

Для декорування печива, пряників і тортів (з допомогою трафарету). Підійде новачкам і профі. Як для домашнього, так і промислового використання.

Склад: цукрова пудра, сухий пастеризований білок,

картопляний крохмаль, лимонна кислота, мальтодекстрин,

ванілін кристалічний, діоксид титану (до 1%),

гуарова камедь.  

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ
  • Схопиться через 15 хвилин і кольору не зіллються.
  • Суміш слухняна в будь-якій техніці нанесення на пряник. Будь то контур, заливка або об'ємний декор.
  • Пастеризований білок у складі робить її безпечною.
  • Зберігається в готовому вигляді до 14 днів.
  • Рівномірно забарвлюється гелевими і сухими водорозчинними барвниками.
  • Придатна для розпису кистями і у будь-яких техніках.
  • Підійде новачкам і професіоналам.
ЗАСТОСУВАННЯ

Просійте. Для отримання консистенції «база» перемішайте суміш з водою в даних пропорціях: 1000 г суміші + 150 мл* води (кип'яченою або бутильованої). Дайте настоятися кілька хвилин і збийте на середніх обертах планетарного міксера 1-4** хв насадкою «лопатка» або ручним міксером на швидкості трохи вище середнього 3-8** хв.

Масса должна побелеть и немного увеличиться в объеме. Клюв массы должен быть мягким, но держать форму. Если перевзбить Айсинг до крепких пиков, то поверхность глазури быстрее высохнет, но будет матовой. Массу переложите в контейнер, закройте герметично. Готовая смесь может храниться в холодильнике до 14 дней. Перед применением перемешать.

* – граммовка зависит от нужного результата, +3-5 мл воды

** – зависит от мощности и вида миксера. Малый объем взбить сложнее.

КОНСИСТЕНЦИИ БАЗА

1 кг смеси смешать с 150 мл теплой воды (до 60° С) до однородной консистенции. Взбить на средних оборотах пока масса не побелеет и не увеличится в объеме. Такая консистенция подходит для контура, надписей, кружева.

ЗАЛИВКА

В «базу» (1 кг смеси+150 мл воды) добавить 45-60 мл воды. Количество воды зависит от размера пряника – чем меньше воды, тем меньше должен быть пряник. Консистенция «заливка» подходит для полной и частичной заливки средних и больших пряников.

ОБЪЕМНЫЙ ДЕКОР

В «базу» (1 кг смеси+150 мл воды) добавить сухой смеси 130-150-170 г. Чем больше сухой смеси, тем плотнее масса, быстрее сохнет. Консистенция «объемный декор» подходит для работы с насадками, создания цветов, шишек, структурной обмазки пряника.

СРОК ГОДНОСТИ И УСЛОВИЯ ХРАНЕНИЯ

12 месяцев от даты производства. Хранить сухую смесь при температуре не выше +20° С и не ниже -15° С, относительной влажности не более 75%. Открытую упаковку плотно закрыть, чтобы не попадал кислород.

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникILbakery
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 210 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner