Продавець Інтернет-магазин Dekordlatorta розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2276 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин Dekordlatorta
+380 (96) 850-32-48
Марципанова мигдальна паста 52%, 200 гр, фото 3

Марципанова мигдальна паста 52%, 200 гр

123 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 700 грн

  • Очікується
  • Код: 1021
Марципанова мигдальна паста 52%, 200 гр
123 ₴
ОчікуєтьсяМарципанова мигдальна паста 52%, 200 гр
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазин
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Марципан преміум-класу з ароматного середземноморського мигдалю.
Підходить для мигдального печива і цукерок, рогаликів і тортів; начинок для випічки.

Оригінальна Упаковка 200 грам фасовка

Марципан Lubeca з середземноморського мигдалю володіє приємною, трохи зернистою структурою і дивовижним ароматом мигдалю, без вкраплень мигдальної лушпиння.

Якість і смак марципана Lubeca, що виробляються з кращих інгредієнтів, офіційно визнано навіть найвимогливішими покупцями.
Марципан мигдалю володіє всіма корисними властивостями самого горіха, сприятливо впливає на організм, допомагає в боротьбі зі стресом і виконує захисні функції організму.
 
Поживна цінність в 100 г продукту:
Енергетична цінність 1,960 кДж /470 ккал
білки - 11 г,
жири - 29г
вуглеводи - 38 г

Умови та термін зберігання: 360 днів з дати виготовлення. Зберігати при температурі 15 - 18 ° C і відносній вологості 60% у захищеному від дії світла місці.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникLubeca
Країна виробникНімеччина
Вага200 г
Ціна за 1 кг375
Інформація для замовлення
  • Ціна: 123 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner