Квітки лаванди (сухоцвіти), 25гр
У кулінарії лаванда зайняла міцне місце. Вона особливо популярна на півдні Франції (в окрузі Прованс і на Французькій Рив'єрі), на узбережжях Італії та Іспанії. Із-за сильного аромату її використовують в невеликих кількостях.
В десертах вона займає провідну роль в ароматизації і прикрасі. Особливо часто її використовують при приготуванні різних пирогів, кексів та печива. Також лаванда, поряд з розмарином, застосовується у багатьох рецептах приготування хліба.
Лаванда - сильний ароматизатор. Якщо квіти лаванди покласти в цукор, закрити ємність щільною кришкою, то через тиждень ви отримаєте лавандовий цукор, який сміливо можна додавати в чай або в кулінарні вироби.
Вага - 25 грам
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вага | 30 г |
| Розмір | 30 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴





