Мастика
Мастика - найбільш популярний матеріал для прикраси кондитерських виробів. Являє собою цукрову пасту, виготовлену з цукрової пудри і різноманітних добавок. Цукрова мастика для торта – це прекрасний матеріал для того, що б показати своє вміння, творчість, фантазію.
Мастика буває декількох видів: для ліплення фігурок, для обтягування тортів і для ліплення квітів. Різниця між ними криється в складі. Для квітів частіше використовують цукрову пасту на основі желатину або білка (вона більш еластична і швидше сохне), для обтягування тортів краще використовувати мастику з додаванням гліцерину.
Мастика має ряд переваг:
- смачна;
- еластична;
- великий термін зберігання;
- торт перетворюється в незабутню твір мистецтва.
- 1111Топ
- 1105Топ
- 1107Топ
- 1109Топ
- 1108
- 1106
- 1110
- 1105100
- 1108100
- 1107100Новинка
- 1106100Новинка
- 1104Новинка
- 1109100
- 1111100
- 1110100
- 1113
- 1116
- 1117500
- 11171
- 1117100
- 1118
- 1126
- 1097100
- 11175