Шоколад
Шоколад — кондитерський виріб на основі масла какао, є продуктом переробки какао-бобів та насіння шоколадного дерева, багатих теоброміном та кофеїном. Виріб отримало широке поширення у всьому світі, ставши одним з найпопулярніших типів їжі; воно часто застосовується в кулінарії.
- Використовується як для шоколадних фонтанів так і для виготовлення цукерок або інших кондитерських виробів. У формі шоколадних дисків, каллет, шматків.
-
6057100

-
1141100

-
1143500

-
1142500

-
11431000

-
1142100

-
1141500

-
1143100

-
11411000

-
6053500

-
6053100

-
1025

-
1028

-
1024

-
114310000

-
1129100

-
11511000

-
1151100

-
1135100

-
11351000

-
1129500

-
11291000

-
1151500

-
1135500









