Шоколад
Шоколад — кондитерський виріб на основі масла какао, є продуктом переробки какао-бобів та насіння шоколадного дерева, багатих теоброміном та кофеїном. Виріб отримало широке поширення у всьому світі, ставши одним з найпопулярніших типів їжі; воно часто застосовується в кулінарії.
- Використовується як для шоколадних фонтанів так і для виготовлення цукерок або інших кондитерських виробів. У формі шоколадних дисків, каллет, шматків.
- 60571000
- 1043
- 6057100
- 1039Новинка
- 1044
- 6057
- 1041Новинка
- 1040
- 1141100
- 1143500
- 11431000
- 1141500
- 1143100
- 11411000
- 60531000
- 1025
- 1028
- 1129100
- 11511000
- 1129500
- 11291000
- 1151500
- 11441000
- 1135500