Шоколад
Шоколад — кондитерський виріб на основі масла какао, є продуктом переробки какао-бобів та насіння шоколадного дерева, багатих теоброміном та кофеїном. Виріб отримало широке поширення у всьому світі, ставши одним з найпопулярніших типів їжі; воно часто застосовується в кулінарії.
- Використовується як для шоколадних фонтанів так і для виготовлення цукерок або інших кондитерських виробів. У формі шоколадних дисків, каллет, шматків.
- 1039Новинка
- 1040
- 1044
- 10641000
- 1072500
- 1075100
- 10751000
- 1075500
- 1082100
- 1082500
- 1085100
- 1086100
- 10861000
- 1086500
- 1087100
- 1087500
- 1088100
- 1088500
- 10901000
- 11281000
- 1128500
- 11291000
- 1129500
- 1130100