Mascarpone — ніжний, вершковий сир. 40% жирності
Mascarpone використовують не тільки на домашній кухні. Його можна побачити в багатьох рецептах шеф-кухарів відомих ресторанів. Ніжний вершковий сир стане чудовою альтернативою вершків і чудовим доповненням до десертів, наприклад, легендарного тістечка.
Завдяки оксамитовій структурі він використовується в найрізноманітніших стравах від кондитерських виробів до закусок і соусів для пасти. Виготовляють сир із натуральних інгредієнтів: пастеризованих вершків і молока, з додаванням лимонної кислоти.
Mascarpone використовують не тільки на домашній кухні. Його можна побачити в багатьох рецептах шеф-кухарів відомих ресторанів. Ніжний вершковий сир стане чудовою альтернативою вершків і чудовим доповненням до десертів, наприклад, легендарного тістечка.
Завдяки оксамитовій структурі він використовується в найрізноманітніших стравах від кондитерських виробів до закусок і соусів для пасти. Виготовляють сир із натуральних інгредієнтів: пастеризованих вершків і молока, з додаванням лимонної кислоти.
Інформація для замовлення
- Ціна: 180 ₴