Сыр Galbani Mascarpone — ніжний, вершковий сир, родом із сонячної Італії. Його роблять із добірних вершків 80% жирністю, винної кислоти, сік стиглих лимонів і білий винний оцет
Сир Galbani Mascarpone використовують не тільки на домашній кухні. Його можна побачити в багатьох рецептах шеф-кухарів відомих ресторанів. Ніжний вершковий сир стане чудовою альтернативою вершків і чудовим доповненням до десертів, наприклад, легендарного тістечка.
Італійський бренд Galbani — відомий виробник сирів, який від 1882 року виробляє улюблену багатьма продукцію. Маскарпоне — це італійський вершковий сир, батьківщина якого Ломбардія, регіон, розташований на півночі Італії. У нього гарний колір слонової кістки, у його смаку відчуваються карамельні відтінки. Завдяки оксамитовій структурі він використовується в найрізноманітніших стравах від кондитерських виробів до закусок і соусів для пасти. Виготовляють сир із натуральних інгредієнтів: пастеризованих вершків і молока, з додаванням лимонної кислоти.
Термін придатності 120 днів
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
- Ціна: 180 ₴