Алкалізованим називають какао-порошок, одержуваний з какао-продуктів (боби, крупка, какао терте або Макуха), при переробці яких застосовується поташ, бікарбонат натрію та інші лужні солі. При обробці какао-продуктів лугами поліпшується смак, аромат і колір. У порівнянні зі звичайним какао-порошком алкалізований какао має меншу кислотність, більш темне забарвлення і легше розчиняється у воді.
Сфера використання:
для виробництва високоякісних шоколадних виробів і глазурей, шоколадних цукерок, начинок і вафельних прошарків, шоколадного маргарину і масла, ганаша, морозива, борошняних і кондитерських виробів, бісквітів, печива макаронс, кремів на основі какао і шоколаду, декоруючих елементів на основі какао порошку і какао масла.
Зовнішній вигляд: сипучий порошок темно-червоного кольору дрібного помелу
Смак: натуральний виражений
Виробник: провідний європейський виробник какао-продуктів Natra
Сфера використання:
для виробництва високоякісних шоколадних виробів і глазурей, шоколадних цукерок, начинок і вафельних прошарків, шоколадного маргарину і масла, ганаша, морозива, борошняних і кондитерських виробів, бісквітів, печива макаронс, кремів на основі какао і шоколаду, декоруючих елементів на основі какао порошку і какао масла.
Зовнішній вигляд: сипучий порошок темно-червоного кольору дрібного помелу
Смак: натуральний виражений
Виробник: провідний європейський виробник какао-продуктів Natra
Інформація для замовлення
- Ціна: 367 ₴