Мигдальне борошно Nutfarine 1 кг
Міндальне борошно — це харчовий продукт, який отримують завдяки ретельному розмеленню та висушенню мигдальних горіхів. Мигдалеве борошно високо цінується кондитерами цілого світу, і без нього ми ніколи б не навчилися смачного смаку багатьох десертів. Найвідомішим серед них є macarons, повітряне французьке печиво з особливим смаком та ніжним консистенцією.
Яку користь приносить борошно?
До мигдалевого борошна входять усі цінні компоненти свіжого горіхового ядра. Вони не втрачають своєї корисної властивості навіть після термічної обробки. Вона містить насичені жирні кислоти, практично вся лінійка вітамінів групи В, кальцій, магній, фосфор, залізо, калій і біологічні активні компоненти.
Особлива користь мигдалевого борошна полягає в тому, що вона не містить глютену, Тому на основі неї можна приготувати багато продуктів і кондитерських виробів, які підходять для чутливих до глютену людей.
Що слід знати про товар?
- Міндальна мука містить:
Жирів - 55,6
Білків - 23,4
Вуглеводів - 13,5
- енергетична цінність (калорійність) : у 100г продукту - 647,50 ккал
- Состав: очищене ядро мигдалю.
- Термін зберігання: не більше 6 місяців від дати виготовлення.
Умови зберігання: тримати у чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодженому приміщенні при температурі не вище 18 ◯ З і відносною вологістю не більше 75%, без чужих запахів.
- Країна походження продукту: Україна
Застосування
Існує два основних види борошна:
• З бланшованого мигдалю - Це мигдалеве борошно без шкірки. Вона ідеально підходить для приготування такого смачного і ніжного делікатесу, як печиво макаронів;
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Паковання | zip-пакет |
- Ціна: 495 ₴/упаковка