Пектин NH термозворотній ilbakery 50 гр
158 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності 10 од.
- Код: 101650
Суміш підходить для приготування нейтрального гелю,
фруктово-ягідних начинок у торті, конфети та мусові тістечка.
Начинки на пектін NH стабільні, не віддають воду після розморожування.
Рідини загущені з пектин NH при нагріванні плавляться, а при охолодженні
желюються, не втрачаючи якості гелю.
Змішати 1 частину Pectin NH з 5 частинами дрібного цукру або пудри,
перемішати і висипати дощиком у рідину, нагріту до 40 градусів,
інтинсивно перемішуючи ¦мвссу віночком.
довести до 80 градусів або варити 1-2 хвилини.
Вилити у потрібну форму,охолодити або заморозити при необхідності.
ви можете контролювати ступінь густоти желюючої масси виходячи із рекомендацій 1-2 % пектін від маси рідини.
Склад: регурятор кислотності Е341,фруктоза,регулятор кислотності Е450 пектин Е440
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 50 г |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 158 ₴