Пектин NH термозворотній фасований ilbakery, 25 г
83 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- В наявності
- Код: 101625
Пектин NH термообертовий ilbakery — це харчова домішка (жовтий агент), яка впливає на текстуру та використовується як загусник.
Особливості пектину NH ilbakery:
- під час нагрівання розчиняється, під час охолодження — застигає;
- для роботи досить 5 г цукру на 1 г пектина;
— нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку та запаху виробу.
Термообратимість пектина дає змогу експериментувати з текстурою десертів, роблячи її рідкою або желеподібною.
Пектин NH можна використовувати як на водній, так і на фруктовій основі.
Рекомендоване дозування: на 100 г рідини — 1-2 грами пектину NH + 5-10 г цукру.
Характеристики продукту:
- розсипчастий порошок кольору слонової кістки;
- легко розчиняється;
- термообертовий.
Склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Срок годности: 24 місяці
Умови зберігання: за температури не вище 25 °C і не нижче 15 °C, вологості не більш ніж 75%.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Украина.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 25 г |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 83 ₴