Альбумін PARMOVO Італія 50 гр
79 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності 9 од.
- Код: 101350
+380 (96) 850-32-48
Інтернет магазинповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Яєчний Альбумін — це продукт, вироблений із білків свіжих яєць, отриманих унаслідок відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він набуває вигляду білокремового порошку. Альбумін є продуктом, у якому параметри збиваності та стійкості піни, отримані після збивання вище, ніж у свіжій білизні.
Коефіцієнти заміни для яєць із середньою масою 50 г:
Альбумін 1 кг = 316 білків свіжих яєць
Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка
Внимание: Вода, яка використовується для гідратації порошків, має мати кімнатну температуру.
Альбумін 1 кг = 316 білків свіжих яєць
Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка
Внимание: Вода, яка використовується для гідратації порошків, має мати кімнатну температуру.
Альбумін залити водою (на 120 г альбуміну — 1000 г води). Спочатку вливають трохи води (30 г), ретельно перемішують, продовжуючи розмішувати, вливають решту води. Через 30-40 хвилин порошок набухає, і його можна починати збивати. Готова суміш вагою 1120 г відповідає вазі 1120 г натурального збитого білка.
Норми взаємозамінності продуктів під час виготовлення кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка та 0,65 кг білка.
Норми взаємозамінності продуктів під час виготовлення кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка та 0,65 кг білка.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 25 г |
Користувацькі характеристики | |
Паковання | zip-пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 79 ₴