Квітки лаванди (сухоцвіти)
У кулінарії лаванда зайняла міцне місце. Вона особливо популярна на півдні Франції (в окрузі Прованс і на Французькій Рив'єрі), на узбережжях Італії та Іспанії. Із-за сильного аромату її використовують в невеликих кількостях.
В десертах вона займає провідну роль в ароматизації і прикрасі. Особливо часто її використовують при приготуванні різних пирогів, кексів та печива. Також лаванда, поряд з розмарином, застосовується у багатьох рецептах приготування хліба.
Лаванда - сильний ароматизатор. Якщо квіти лаванди покласти в цукор, закрити ємність щільною кришкою, то через тиждень ви отримаєте лавандовий цукор, який сміливо можна додавати в чай або в кулінарні вироби.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Розмір | 30 |
- Ціна: 540 ₴/упаковка