Пекарський порошок - спеціальне високоефективний засіб, що не містить винно-кам'яної кислоти, для виробництва різних сортів хлібобулочних виробів, кондитерських виробів: бісквітів, маффинов, рулетів, кексів, пряників, пісочного печива, дріжджових і бездріжджових листкових виробів та інше.
Робить тісто більш пишним легко оброблюваних в машинах. Значно збільшує обсяг, покращує смак, колір і уповільнює процес черствіння.
Інгредієнти, що входять до складу покращувача, відрегульовані в пропорціях максимальним впливом на тісто, не надаючи йому стороннього запаху, смаку (харчової соди). Завдяки чому готові вироби мають приємний аромат, чудовий смак і відмінний зовнішній вигляд.
Дозування: 1,5 - 4,0% від маси борошна.
Переваги:
- інтенсивно розпушує тісто;
- особливо добре підходить для дріжджового тіста;
- забезпечує натуральний смак без сторонніх запахів і смаків.
Склад: Пшеничне борошно, пірофосфат натрію монозаміщений, розпушувач: гідрокарбонат натрію.
Спосіб застосування: Додати пекарський порошок безпосередньо в борошно і перемішати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 165 ₴/кг