Ізомальт являє собою білий кристалічний порошок, розчинний у воді. Його водний розчин прозорий і безбарвний. Інгредієнт отримують унаслідок перероблення сахарози, що міститься в цукровому буряку, цукровій трості та меді. Позначте, що ізомальт на 40-60% менш солодкий, ніж цукор, і чудово поєднується з багатьма натуральними ароматизаторами, підкреслюючи їхній смак. Ізомальт можна фарбувати харчовими барвниками.
Де застосовується?
Насамперед, ізомальт призначений для заміни цукру в низькокалорійних, дієтичних і діабетичних продуктах. Інгредієнт з успіхом застосовують як наповнювач кондитерських виробів і випічку, у виробництві карамелі, цукерок, шоколаду, драже, морозива, жувальної гумки та інших виробів.
Як працювати з ізомальтом?
Помістити порошок ізомальт у сотейник, поставити на плиту та довести порошок до рідкого стану, помішуючи ложкою. За допомогою ложки нанести карамель на силіконовий лист, надаючи карамелі різні візерунки (спіралі, нитки, завиту пару тощо) або ж залити в силіконову форму та після повного охолодження використовувати отриманий декор за призначенням.
Докладніше https://dekordlatorta.com.ua/
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
Вага | 100 г |
- Ціна: 42 ₴/упаковка