Кандурин
Кандурин - харчовий барвник, виготовлений на базі природних силікатів. Виглядає як дрібний блискучий порошок, застосовується для поверхневого фарбування кондитерських виробів. Виготовляється в основному у срібному та золотому кольорі, має сяючий відтінок.
Використовувати кандурин можна кількома способами:
- в сухому вигляді: занурити пензлик у кандурин і на відстані 5-10 см від торта струснути її поверхня торта придбає блискучий відтінок.
- з використанням пара: на цукровий квітка нанести пензликом кандурин в сухому вигляді, а потім потримати квітка над парою - вийде гарний перламутровий колір.
- у вигляді розчину: розвести кандурин водою або горілкою і пофарбувати кондитерський виріб, у результаті повинна вийде металевий колір.
Кандурин нешкідливий, використовується в кондитерському і фармацевтичному виробництві. Дітям не рекомендується їсти кондитерські вироби, пофарбовані кандурином, в занадто великих кількостях.
- 132201Новинка
- 132205
- 132210Новинка
- 132301Новинка
- 132305
- 1323100Новинка
- 13231000Новинка
- 132350Новинка
- 1323500Новинка
- 1324
- 1326
- 1327
- 1328
- 1329
- 1331
- 1332
- 1340
- 1341
- 1342
- 1343
- 1345
- 1349102Топ
- 1349123Новинка
- 134914Новинка